Chelsea FC – Hull City 2:0

Chelsea utnyttet nøling delen av sine forfølgere og økte ledelsen sin på toppen av tabellen på åtte poeng allerede. Med Hull hjemme og konsultert takket være scoringer av Bruk vår link for å få den beste Unibet bonus Costa og Cahill vant 2: 0. Men kampen var ingen cakewalk, som rookie konkurransen lange passasjer matche favoritt sint.

For Helas men kampen var alt om retur av Diego Costa, som – enten på grunn av en ryggskade eller uenigheter med gjennomføringen team – ikke startet forrige uke i Leicester. Allerede i det første minuttet, men etter en lang ball fikk Luizově en god sjanse og sparket rett utenfor døren. Etter et par minutter av det på motsatt side etterfulgt av Tom Huddlestone, som ga narážečce sammen med Hernández klart at Hull ikke kommer på Stamford Bridge med en defeatist holdning.

Med en sår hodet, men forlot han stadion taper Ryan Mason, som i en kollisjon med Gary Cahill trolig påført hjernerystelse og selvfølgelig måtte det bæres på båre. Aktsomhet og bygge en båre spilt åtte minutter og tok deg tid til å gjenopprette tempoet i spillet verdig Premier League.

Ironisk nok var det Hull som betydelig truet, spesielt midtstopperen Harry Maguire hadde en utmerket dag og et flott tillegg til defensive arbeidet ble også reflektert i angrepet. Bare i første akt to ganger strukket å hvitvaske eller i sitt interiør og avfyrte skudd. Spesielt mot slutten av hans pumelice halv Courtois virkelig redd.

Chelsea fremover, gjorde han ikke viser mye – i vinnermålet Diego Costa hadde de farligste prosjektil ansvarlig for Marcos Alonso, hvis morgen Surt bør ikke være kirurgi Jakupovic plass under tverrliggeren. Bet365 gratis bonus opp til 1000 Kr I det syvende minutt lang angitt tid, men det beste målscorer av Premier League dukket opp i lime og selv med litt flaks fikk ballen etter Mosesově sentrum i mål.

Målet i garderoben, men paradoksalt nok Chelsea heller dysser, bokstavelig talt. Alonso hadde fem minutter etter pause da han jobbet som en ape, på kanten av boksen når han klossete nedskutte Hernandez trolig bli plystret en straff. Men til dommeren Hull denne fordelen nepřiřkl og Tigrene hadde søke erstatning fra spillet.


Kanskje som Meyler, som sparket hardt langveis fra, og Courtois hadde han på bakken.

I andre akt var de faktisk det beste laget, spesielt etter å ha endret disposisjon til 4-2-3-1. Hull plutselig dikterte tempoet i spillet og Chelsea er kun fokusert på en kontring. Inntil det andre målet egentlig bare ristet på Costa reklame skutt bakfra av kalk, ellers defensiv Hull ledet Maguire noen innsats leder av bordet knust.

Hull følte sjansene for scoring poeng og gjør det hele tatt. Etter en times spill til slutt og fikk stopperen Dawson, som med mindre forvirring savnet Blues sparken fra en vinkel og Courtois foretrekker morgen drar neste å løfte aksjon. På slutten av kampen, men gjenspeiler erfaringen og kvaliteten på Chelsea, som takket Fábragasovi igjen funnet fotfeste.

Spansk midtbane var ti minutter før situasjonen og tok standard pluss stilige fant hodet til Gary Cahill scoring. Kort tid etterpå, et lite hull i forsvaret av Hull sendt til raid Costa, men han var på Jakupovic andre gang kom. Chelsea hadde også takke keeper Thibaut Courtois, som sikkert hans clean sheet fikk ingenting. Helt til slutt hadde han en stor refleksiv intervensjon for å holde et annet slag Niasseho.