Cibulkova a US Open játszott ki a 2. fordulóban

New York. Szlovák teniszező Dominika Cibulková vetik váratlanul elveszíti a tizennegyedik ülésén a 2. fordulóban a női egyes US Open New York-i, a 21 éves Irina Falconi 2: 6, 3: 6, 5: 7. Nem tudom elhinni, én vagyok ez a meccs vesztes azt mondja, szlovák

„Ez szörnyen frusztráló. Még mindig nem hiszem, hogy ez a meccs vesztett. Volt a részemről egy rossz dolog, de mindent” sóhajtott Dominika Cibulková a konferencia telefon a szlovák média, és azt mondta:

„Ez nem illik a fejét sokáig. ugyanakkor azonban motiválja a képzésben. nem emlékszem, utoljára játszottam így rossz. én a bíróság reménytelen, legyőzte I is.Úgy volt, hogy én kell menni előre, de belül voltam bizonytalan. „

” Játszottam ezzel a legrosszabb módja annak, hogy – a test akart feje van. Eredményezett a hibát. A labda volt a bíróság, és én mögötte načahovala, hogy én egyáltalán nem haladta meg a kiindulási értékhez képest. Kételkedett gondolt magukat, és az állam a 4: 1 a harmadik szettet, és minden további lejátszani labdát kivált egyre lefelé. „

” Ez a meccs megmutatta, hogy már több mint a nyári sérülés tönkrement programot. Bár én képzett és csak a fele, még mindig féltünk a fájdalmat. Most már minden össze egymással.Kezdettől fogva az volt a szélén, de ma határozottan játszott unibet bónusz rosszabb, mint az első fordulóban. „

A Cibulkova bemutatásra 9 nyertes sztrájkok több (22:13), de még a sokkal bizonytalanabb kéz (Unforced hibák 56:41.) Anélkül az első szettet a statisztikák csak 15: 9, ill. a 47:26, ami egyértelműen jelzi a háttérben veszteségeket.

„Falconi amit valaha is láttam, még nem tudtam, hogy a neve. Most már irányítani túl jól. Edző rám alapján tudás Dallas felkészülve arra, hogy ő az a típusú játék, hogy csak rohangál, minden megy vissza, és vár egy hibát fárasztó. Semmi sincs ingyen, meg kell not’zabiť”. Én nem annyira fáj, nem erős szolgálja, tenyeres vagy fonák. Ma fáj neki, de én nem. Pszichikai, nem teszik.Tudtam, mit kell tenni, de annyira passzív aktív „.

A bíró kifejti a bíróság nem. 11 fő bíróság Arthur Ashe miután a betegség az immunrendszer nem indult ellene egy német nő Sabine Lisickej kétszer helyi bajnok Venus Williamsová az USA-ban. ez az idei wimbledoni elődöntős Lisicki, a 18., a számítógép rangsor lesz aug Falconi fordulójáig 3.

Cibulkova változtatni helyszín megjegyezte: „lehet, hogy Falconi segített egy kicsit, mert biztosan ujjongott a közönség előre, de nem akarja, hogy kifogásokat keressünk rá. „amerikai a honlapon az esemény azt mondta:” nem tudtam kívánni jobb New York ma közönség! „

Bratislavčanka éves Cibulkova, jelenleg 15. a WTA világranglistán (még nem ez volt a legnagyobb, 12pozíció) elveszi singlový a versenyt a Billie Jean King usta Nemzeti Tenisz Központ Flushing Meadows helyen 100 pont az értékelés és egy csekket 31 000 USD. Még több kerül bemutatásra páros egy olasz Francesca Schiavone. Képzés előtt a következő fordulóban nem lesz Pozsonyban

„Felteszem, hogy unibet sportfogadás bónuszok én inkább már otthon, és megkezdte a megfelelő képzést. A tornán v Soule, Tokió és Peking azonban szinte bizonyosan inkább fogom készíteni Pozsonyban, mert van olyan rettenetesen sok. valószínűleg ezért megy tíz napig – két hét valahol máshol „beharangozott D. Cibulkova.

Ecuador született elődöntős idei új WTA versenyen a Washington College Park Falconi kiütötte az elsőEgy gyakorlott kerékpáros a cseh Klara Zakopalova, amelynek premierjét birkózás siker ezen a szinten négy után sikerült.

személyes rekordot rangsor pozícióját séta fárasztó neki eddig volt diadalt Magdalena Rybarikova, majd 69 a rendszerben áprilisban zöld agyag Charleston, Dél-Karolina, most ez a leginkább javult rovására más szlovákok.

Zverenkyňa Jeffa Wilsona Falconi a tavalyi US Open, ahol a selejtezőn nem volt elég az elején egy olasz Flaviu Pennettovú, áthelyezve a 387. helyét a rangsorban 308 helyen ki, amelyek említik a legjelentősebb időszaka haladás mind a 128 játékos viselt, ami New York-ban a fő versenyt.Falconi New Yorkban élt, mivel a 3-14 éves, majd a család költözött Jupiter, Florida, apja Carlos egykori profi futballista.

Falconi győzelme után kihúzták a sporttáska amerikai zászlót. „Azt viselje szerencse, megvan az én gyógytornász. Azt hiszem, hogy nehéz alkalom adódik megfelelőbb, mint ma volt”, mondta Slayer Cibulkova The Wall Street Journal.

Zverenkyňa Zeljko Krajan Cibulkova, hogy nyúlik a hasizmok a bal oldalon nem indult július 30-án végleges Stanford, Kalifornia Francúzke ellen Marion Bartoliovej, majd kihagyott egy versenyen Carlsbad, augusztus 9-én visszavonta a párbaj elsőkerékpárok Toronto ellen cseh Ivete Benešovej és hiányzott még mielőtt a múlt héten Cincinnati, amikor a tengerentúli túra visszatérni Szlovákiába hetes kezelés.

A múlt héten az előzetes említett új események Dallas engedett 2. fordulójáig a döntőben, ukrán Kateryne Bondarenko azon simán 3: 6, 1: 6, de attól tart, egy esetleges kár megismétlődése, hogy elvonja mutat egy rossz nap. A New York-i ő legyőzni az első kínai nő Šuaj Chang 6: 3, 6: 4.

elődöntős Párizsban agyag Cibulkova Roland Garros 2009 megvédte a New York-i tavalyi behatolását a negyeddöntőben, ami nem volt elég ahhoz, hogy Danku Caroline Wozniacki (2: 6, 5: 7) a mérkőzés jelölt rendkívül erős szél. Közül a legjobb nyolc a „legnagyobb” volt Wimbledonban 2011

Szlovák képviselők szerdán az elsőkerek kislemez sikertelen Karol Beck, aki sérülés miatt jobb váll lemondott miután az első szettet (2: 6) harc argentinok Diego Junqueira. Hétfőn Lucio Magdaléna Rybáriková kedden az első fordulóban húzzák a rövidebbet „szerencsés vesztes” a képesítések Lukáš Lacko és váratlanul és Daniela Hantuchová. Női egyes – 2. forduló Irina Falconi (USA) – Dominika Cibulková (SR-14) 2: 6, 6: 3, 7: 5 125 perc (35, 38, 52)

helyzetű Cibulkova Sete tört a nyitó szolgáltatás fárasztó a harmadik és a hetedik játékban. Ellenőrzött fejlesztése, szilárd és adjuk returnovala és úgy tűnt, hogy aug nem árt túlságosan is.

Az elején a második felvonás eredményezett szlovák 1: 0-Break, de aztán volt egy hiány 1: 4, és a hatodik arca a kihívás a játék további veszteség beadásra.Ebben a szakaszban valóban járt aktív, de csak eltúlzott: nem támasztotta ésszerű üti bizalmat, türelmet és pestrejšími megoldásokat.

Végül, még csökkentett akár 3: 4, köszönhetően rebrejku hetedik gem, de ha nem vagy fenn szolgáltatás. Is köszönhető, hogy a két backhands a szalagot a kilencedik játékban, egy nagyon „olcsó” a hálózat jó helyzetben, hogy nem menti a készülék, amely lehetővé tette a 23. unforced hibákat.

A beviteli fázisban, elsősorban vyrukovala Cibulkova több szilárd és meggyőző gyorsan visszaállt 3: 0, nincs nehézség ját 4: 1.Az amerikai adminisztráció már láttuk (2: 4), azonban szükség teljes rebrejk lehetséges, hogy visszatérjen a műveletet.

A támadás elszabadult egy ügyes fonák törni származó ricinus, a néző közönség eseményeken, csakhamar 40: 0 elfogadja az ún. Tildenovom hetedik GEME és a másik végén brejkbalov után nedôraznom fárasztó bizonyította tökéletes reflex obhodenie tenyeres jobbra a sarokban. Falconi lovagolt a hullám – 4: 4 Equalize elvesztése nélkül fiftínu.

Cibulkova reagált kettős hiba az otthoni kilencedik játék a rakéták hirtelen eltűnt újra béke – kellemetlen 00:30.Szlovákul vyškriabala at 30:30, de egy másik kettős hibát jóvá az ellenőrzési rendszer Hawk-Eye, esett 30:40 és fújt egy harmadik strike 4 – 5.

alkuvó tenyeres visszatérő Križni második szolgáltatás ment Cibulkova 15: 0, de követte két hibát – 15:30. Falconi majd közvetlen tenyeres re fekvő, a csere hálózat. Slovenka lehunyta a szemét, létrehozott egy jó helyzetben a végén, és áthúzott vonal.

Amikor brejkbalov de elküldte a fonák számára – a következetesség. Augusztus segítsen neki kettős hibát, és a tenyeres túl 5 – 5. Ahhoz, hogy a házi játék látszólag is megfojtotta helyzetet.

Még a tizenegyedik játék belépett Cibulkova kettős hiba, később tönkrement ambiciózus bejegyzés tenyeres.Nagy bátorsággal szerepelt egy további cseréjét azonos típusú hatása, ezúttal ez „győztes”.

A jó védekező játékos, a szlovák költözött 30:30, de dobott rosszul időzített tenyeres – 30:40 és ebben a kritikus helyzetben bruttó Dvojchyba, 9. a mérkőzést. Falconi másodszor szolgált a győzelemhez.

Cibulkova védekező fonák, hogy érintse rakéták siklik a földön kívül a bimbóudvar, hogy megérkezett a hibás szabvány tenyeres és könnyű végtermék amerikaiak Vydareny után az első szolgáltatás.

Szlovák el az első meccs pont egy kemény visszatérés, de a másik két beszélt szalagot, az utóbbi javára az amerikaiak.

unibet fogadás bónusz