Det är dags att tänka på att byta team och unga oboronno Arsenal.

Det är dags att tänka på att byta team och unga oboronno Arsenal. Landslaget kallas kammare, men Wenger spelar sällan. Den här säsongen, Calum dök upp på fältet bara 10 gånger kontanter när du genererar en ynka 264 minuter. I kvalet chambers spelas två gånger. Bara på grund av hans bara tre matcher för laget, men byte av bostad kan gå fotbollsspelare till nytta.

Intresse oboronno visar “Stockholm”, men sannolikheten för att den övergång chambers de heligas läger – 50%. Fördelen med Calum är dess universalism. Engelsmannen kan vara användbart både i centrum och på flanken av försvar och defensiva mittfältet.

Phil Jones
Ålder: 23 år
Position: försvarare
Klubben/Landslaget: “Manchester United”/England
Sannolikheten för att ändra team: låg

Försvarare av “onda andar” i hans senare år, redan spelade 20 matcher för landslaget. Fyra gånger Jones tog området i kvalet för kommande continental championship, men en försvarare riskerar inte att gå för em 2016. Frankrike måste spela den bästa, och tio matcher i EPL kommer helt klart att vara tillräckligt för att göra det till den sista listan av Roy Hodgson. Bland kandidaterna till skaran av “Three lions” är den sista namnet Jones kommer att vara med en sannolikhet på 90%, men mer…

En annan sak är att lämna Manchester United, som Jones spelade fem år är inte lätt.

Daniel Sturridge
Ålder: 26 år
Position: anfallare
Klubb/Team: Liverpool/England
Sannolikheten för förändring av kommandot: hög

Karriär talangfull spelare har gått utför. Alla på grund av skador. Den här säsongen har han bara spelat fem matcher och gjorde två mål. Daniel Sturridge kan vara mycket användbart för England, men bristen på matchen praktiken kan sätta ett kryss på resan till Frankrike.

Nyligen var det en variant med övergång i “West ham”, men Sturridge första behöver för att återhämta sig helt. Övergången till läger “hammare” kan ha en positiv inverkan på den psykiska tillstånd av anfallaren. Daniel kommer att ha något att bevisa så Jurgen Klopp och Roy Hodgson. Annars, Sturridge kan lämnas ut i landslaget, medan Frankrike kommer att flyga till rasande Jamie Vardy.

Vladimir Granat
Ålder: 28 år
Position: försvarare
Klubben/Landslaget: Spartak/Ryssland
Sannolikheten för förändring av kommandot: hög

Vi kom upp till vårt landslag. För tre år sedan Vladimir Granat var en spelare i Moskva – “Dynamo” och var regelbundet kallas till landslaget i Ryssland. I kval försvarare har två gånger sliten t-shirt i landslaget, men på grund av skador var aldrig kunna gå tillbaka till den vanliga nivån. I januari skrev att Granatäpple kan lämna “Spartak” och göra det till ett måste, annars spelet team, Vladimir kommer att titta hemifrån. I bästa fall från talarstolen.

Sannolikheten att Vladimir Granat, vars tillgångar är nio matcher för landslaget i Ryssland, kommer att återvända till Dynamo. Rekommenderade webbplatser: Nordicbet och – Betsson och en mycket välkänt företag – Betsafe