FC Metz – Dijon FCO

Oba rivala u srijedu ove godine se bore za opstanak te su na rubu pada u drugu ligu u ovom trenutku i treba svaki bod. Nešto bolja vijest je u posjetu Dijon, koji je do sada zaradio dvadeset četiri boda u tablici Ligue 1 je u šesnaestom mjestu. Početna Metz ima za njegovu kreditnu jedan bod manje, a sedamnaest prije posljednjeg Loriento su na samo dva boda. Zadnji put obje momčadi pogoditi veliki favoriti natjecanja i nije krivo.

Metz je uspio drugi put zaredom pobjedu na domaćem opstati kad Yann Jouffreho cilj 82 minuta od Marseille pobijedio jaki 1: 0th “Naša uloga je bila što je moguće duže zadržati na računu nula i pokušati doći ispred brzog djelovanja, ova taktika je došao na granati. Sam bila mala bojala zatvaranja obranu, ali smo dobro igrali. Po drugi put zaredom smo doma pobijediti, a ti uspjesi, želimo uspostaviti “rekao je nakon utakmice s omiljenom trener Philippe Hinschberger.

On će morati napraviti bez ozlijeđenog Mollet i doline, sigurnost ne počinje s Mandjeck ruda. Za isključenje u utakmici s Angersu i dalje Bet-at-home zahtjevi klađenja će patiti Diagne, ali drugi susret grešnika Cohade bi se trebao vratiti u početni sastav. Dijon nakon četiri ligaška susreta bez poraza prošle pozdravio prvak PSG-a. Iako je pokazao dobre rezultate, ali nakon desetak minuta pokvaren finalu na kraju izgubili 1: 3.

“Još jednom smo igrali uravnoteženu utakmicu s protivnikom koji ima puno veću kvalitetu. Naravno, malo osjećaju frustraciju, u utakmici smo mogli dovesti i obratno, na kraju samo dva cilja. Pariz je bio opasan sa svakim dodirom lopte, u važnim trenucima svoje moći u potpunosti otkrivena “vratila u Online kladionica Unibet utakmicu s pariškog kluba pomalo razočarani trener Dijon Olivier Dall’Oglio. On ne treba otkloniti u bolnicu, nalazi se na samo Sammaritano.

Prvi jesenski međusobna utakmica gledatelji ne lijepi naravno nikada nije, u 5. kolu Dijon je povezana s META omjer goalless. Početna sigurno bih uskrsnuće Turski rodnoj mevlüt erdinç, koji je ove godine, na primjer, flash hat-trick protiv Nantesa te je najbolji strijelac, ali je nedavno posustaje.


Gosti se oslanjaju na Najupečatljiviji dvojca Julio Tavares Bet365 zahtjevi klađenja – Lois diona, koji je zajedno snimio godinu dana ciljeve trinaest.