Greguš hiányzott a büntetőrúgás és Jablonec csökkent. Duda egy Ďuriš szerzett

Bratislava. Kazah labdarúgó klub Kayrat Almaty által vezetett szlovák edző Vladimíra Weissa csak nem előre, hogy a csoportmérkőzések során az Európai Bajnokok Ligája 2015/2016.

A csütörtöki második szakasza rájátszás, miközben otthon legyőzte a francia Girondins Bordeaux 2: 1, de mivel az első harcot elvesztette 0: 1, „a francia mennek keresztül gól a területen rivális.

Kayrat míg a vezető 2: 0, de tizenhárom perccel a vége előtt szerezte a egyenlítő gól Crivelli áramlását. Greguš fej nem szakad

A szomorú unibet fogadási bónuszt hős harci Jablonec Ajax Amsterdam volt szlovák középpályás Ján Greguš hogy 58 perc alatt kihagyott egy büntetőt – sújtotta a kapufa.

A mérkőzés véget ért célok nélkül, és mivel az Ajax nyerte otthon 1: 0, ill.

„Előfordul, nem szakad a fejét. Bár ez nagy kár.Azt gondoljuk, hogy a mi esélyt fog jönni, és ez az, ami történt. Sajnos, mi nem használjuk, „mondta a cseh edző Jaroslav Šilhavý csapat.

” Ne énekelj nekem, haragudtam magamra. Felteszem, az én hibám „mondta Greguš, aki szerint a coach érdemel bátorítást.” Kijött le, és teljesen megsemmisült. „Gregy” először a célja, hogy a büntetés, azonnal elvette, odaadta a pole. Ez sajnos előfordul, „kommentálta edző Silhavy. Továbbította Sparta, Liberec és Plzeň

A csoport továbbította a Sparta Prága, amely felhívta a pályán svájci Thun 3: 3. Az első mérkőzés a nyári nyert 3: 1 .


Svájcban, futott a pályára 68 perc és a szlovák Michal Breznaník légiós vendégeket, de a 85.perc, kapott egy piros lapot fúj a szerző a két gólt hazai Ferreira.

Egy másik cseh csapat az Európa Liga-csoport Liberec az, hogy miután a hazai csapat nyer 1: 0 megnyerni Hajduk Split ugyanazt az eredményt még Horvátországban. Azon vendégek számára, hogy játsszon a szlovák csatár Marek Bakoš.

A harmadik progresszív cseh csapat Viktoria Plzeň van. Szintén gólokat szlovák csatár Michala Ďuriša nyerte a területen a Vojvodina Novi Sad 2: 0 hazai győzelem, és megerősítette, 3: 0. A vendégek, játszott az egész meccs Matúš Kozáčik és játszott az egész mérkőzést, és Patrik Hrošovský. Rájátszás unibet online sportfogadás Európa Liga

TC: 59. Bazoer (Ajax). Greguš (Jablonec) 75 perc alatt. Ex.Első mérkőzés: 0: 1, a csoport a Ajax

Az első hozzáférhető: 1: 5, a csoportot a Krasnodar

unibet sportfogadás online