Toulouse FC – AS Saint-Étienne 0:3

ASSE is köszönhető, hogy a két büntetést, rúgások és verte Toulouse táblázatban ismét egy kicsit ugrott felfelé. Ezzel szemben, Toulouse kezdődött fényesen folyó évben tovább halad az ellenkező irányba.

Hozzá kell tenni, hogy a hitelt a zavartalan haladást a mérkőzést a vendég csapat is zárja ki a brazil Somalia volt, közvetlenül a változás után az oldalán, állapota 0: 1. A 9. percben ő sietett a kapus Albano Lafont Romain Hamouma és fiatal vezető TFC látszólag megbotlott vele, de talán egy Bet 365 kicsit a határ előtt a tizenhatos.

Mindenesetre, azt a parancsot kapta, hogy “öt”, akinek a kivégzés Nolan Roux és nagy örömmel küldte Les Verts a vezetést. A 47. percben aztán, Szomália élesen vyšlápnul Veretouta Jordániába, és volt a tőkeáttétel. A třiadvacetiletém középpályás bal támadás következményeit, így kell lennie, miután majdnem hetven percében vstřídán.

De ez Galtierův vezetett csapat 0: 3. 55 perc elteltével Florentin Pogba középre és Kevin Monnet-Paquet fej emelkedett 2: 0 szemszögéből klubjában. Másrészt, majd a kapufáról Martin Braithwaite. De két perc múlva, amikor hibáztam hézagot Kelvin Ada és kénytelen volt húzni a vészféket, hogy Hamouma nem tudta folytatni, hogy megfeleljen Lafont.

Ismét, ez volt a szélén egy nagy mész. Nolan Roux rúgott újra és újra megváltozott, mert Lafont mozgott egy kicsit korábban, mint lett volna szükség. Romain Hamouma játszott egy nagy meccs, és lehetséges, hogy a huszonkilenc hogy végre elfogadja az ajánlatot Algéria és válik képviselője ennek afrikai ország, amely az idei torna esett meglepően hamar.

http://bonusz-online.com