Unnlatelse av cáceres begynte for et år siden

Unnlatelse av cáceres begynte for et år siden, da han var helt beruset, krasjet sin Ferrari inn i en buss stopp. Og med dette tidspunkt har han allerede var skadet. På grunn av ulykken “Juventus” har bestemt seg for å suspendere ham for flere spill. Tilbake også mislyktes ganske raskt Caceres fikk et tilbakefall av skade i Akilles og fløy til slutten av sesongen.

Men ikke skrive ham ut, men Caceres – spiller landslaget i Uruguay, der han ble utført av det første året. De sier at Antonio Conte er interessert i defender, med hvem han jobbet i Italia, selv til tross for signeringen av David Luiz.

En hengiven av “gunner” Flamini bodde i London for tre år, etter som det ble besluttet igjen å la ham gå.

Det faktum at Franskmannen spilte 16 kamper, men heller illustrerer problemene Arsene Wenger med utøvere, men 32-åringen Flamini er fortsatt en nyttig midtbanespiller med massevis av arbeid, erfaring (Nordicbet) og evne til å spille forsvar. De sier at “crystal Palace” er interessert i hans tjenester og selv vurderer muligheten for signering, men hvem vet, kanskje Mathieu er fortsatt fullt vie livet mitt til min bedrift for produksjon av biodrivstoff?

Den tidligere spissen av “Manchester United” og “Monaco” Dimitar Berbatov er ingen klubb, sannsynligvis fordi han ønsker ikke å gå hvor som helst. Eller “al-Ali” var det beste alternativet for denne sommeren.

Uvillighet til å signere den legendariske bulgarske kan være på grunn av en dårlig sesong i beskjeden PAOK, der i 25 spill han scoret bare fem mål. Palermo planlagt å signere en kontrakt med ham, men bare fremtiden vil vise hvor resultatet vil være en erfaren spiss.

Ja, i oktober, vil han være 39, men det er han kule! Di Natale venstre Metz etter 12 år i den legendariske status – han har en rekord 227 mål i 446 spill.

Det er tid til å hvile? Neppe. Tilsynelatende Di Natale er fortsatt ikke hastverk med valget, og det er sommer allerede forkastet klubber fra India, USA og Kina. Det er sant eller ikke, vet vi ikke, men det er åpenbart at den italiensk har ingen planer om å hvile, og tror han kan være nyttig mer fremtredende klubber

6. Stephen odd GRENLAND er

Når en kjent spiller av Sunderland, Manchester UTD er åpenbart ingenting flyttet i “West Brom” der det ikke passer inn i visjonen av Tony Pulis. Selv fans visste ikke egentlig om det var nødvendig å holde beninca som kan spille i flere posisjoner på midtbanen og er klar til å legge til kreativitet til små lag som… “West Brom”?

Hvis vi ikke odd GRENLAND, Chamakh! Frem “West Brom”, for å hjelpe en annen ex-“gunner” å finne tilbake til huset. En Marokkansk var også invitert til klubben, men skaden i en treningskamp sette en stopper for (Nordicbet) overgangen.

Kjent for hans forestillinger i “Portsmouth”, “inter” og “Milan” Sulley Muntari ble utgitt av “al-Ittihad” fra Saudi-Arabia, slik at den skepsis av Europeiske klubber kan forstå.

Snakker om interessen fra Everton, men kan du forstå mangel på hast: Muntari ble berømt for sin stygg temperament gang i 2014 Ghana fotballforbund straffet ham for overgrep medlem av Executive Committee.

Tilbake i mai, Liverpool har bestemt seg for å slippe en spansk defender Jose Enrique (Nordicbet), men den ekstra måneden gjorde ikke hjelpe ham til å finne et nytt lag. De tre siste sesong i England viste seg å være fryktelig dårlig for en spiller som kom på banen, bare 12 ganger (!) på bare tre år.

Når populær representant Newcastle, Enrique kunne flytte til “West Brom” (igjen), men det skjedde ikke. I et forsøk på å tiltrekke seg oppmerksomheten til Spanjolen selv prøvd å bruke Instagram til å bevise sin fysiske beredskap.