West Bromwich Albion – Hull City 3:1

Cijeli uvredljive kola West Brom je nedavno popio Panoramixova čarobni napitak, inače oko njegova iznenadna uskrsnuće ne mogu protumačiti. Ovo je definitivno sada šesti slučaj od početka studenog, kada je WBA uspio u jednoj utakmici rezultat na najmanje dva gola, dok je u prvih deset krugova, on je to učinio samo jednom …

Nepotrebno je reći, to je dugo Albion izgledao ni blizu tako dobar predah nakon što su svi gosti na čelu 1: 0 zahvaljujući još jedan gol rozjetého Snodgrass.


Tigrovi u ukupnom poretku u prvoj polovici uspjeli akumulirati samo 11 metak pokušaja, nakon što je zauzvrat, ali neobjašnjivo propala kada je Mike Phelan u post-match intervju, uzdisao da se njegovi igrači ne uspijevaju ili ukupne baze, te da on ne može braniti ugla.

Činjenica je činjenica da je West Bromwich vaš protivnik nakon promjene strana lako nositi off. On je započeo u 49. minuti, kada je Chris težište je u bilo uglu uvredljivog straže i lako Unibet klađenje usporediti. I u još 13 minuta, gosti su proveli manje deja-vu, ali ovaj put na čelu McAuley i sudac Clattenburg s Unibet najboljih bonus ciljem tehnološkom razvoju poslan na WBA.

Već Bet-at-home prenose uživo je odbio odreći Throstles, dapače, oni su ipak uspjeli prikupiti kroz Morrisonove pucao od 12 metara. To je postignuto i naglasio pohvalno promijeniti igru ​​sliku, WBA dugo čekao 34 minuta za prvi pucao između tri polova. Prijelaz na sustav s tri čepovima, ali ispostavilo se da presudno.